is anyone else missing the "upload photos" icon? | Admin Announcements | Message Forum

We have FIXED the forum errors. If you are seeing anything “off,” please delete your browser’s cache/history files and reboot the browser before reloading the forum page. All browsers are testing correctly now. Thanks!

Please consider registering
guest

Log In Register

Login form protected by Login LockDown.


Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
is anyone else missing the "upload photos" icon?
December 26, 2012
1:39 am
Geneece
Texas
Admin
Forum Posts: 636
Member Since:
November 5, 2012
Offline

I was sure there was an upload photos icon for including photos in posts.  Now I’m not seeing it, in either browser I have tried.  I thought it was up with the bold, italics, underline, link, spellcheck, etc. icon bar.

http://www.sewmanytreasures.com
December 26, 2012
4:00 am
aylwen
Australia

Senior Member
Forum Posts: 48
Member Since:
November 10, 2012
Offline

Yes, have been for more than a week now. Either I have to work out the html myself or cut and past from a public google site or yahoo.

Cheers, Aylwen

December 26, 2012
8:15 am
carol
Member
Forum Posts: 318
Member Since:
November 2, 2012
Offline

I’m glad you brought this up.  I thought there had been one as well and could not find it.  I had not used it, because it meant loading from on online photo hosting site, and I wanted to upload from my computer.  However, I thought I would try the ‘old fashion’ approach with photobuckets, but the icon was gone!  I wasn’t sure if that was intentional on Jennie’s part or if it just happened as a result of the upgrade.

 

Carol

Carol http://stitchedbyhislove.blogspot.com/
December 26, 2012
9:07 am
Jennie Chancey
South Africa
Admin
Forum Posts: 322
Member Since:
March 4, 2010
Offline

Weird! I didn’t notice it was missing. Let me check on the back end and see what happened.

Thanks,
Jennie

December 26, 2012
7:43 pm
Geneece
Texas
Admin
Forum Posts: 636
Member Since:
November 5, 2012
Offline

Glad I’m not the only one.  I did wonder if it had happened in the upgrade.

I use it because I can upload the photos to my regular website and use that as my ‘host.’

 

http://www.sewmanytreasures.com
Forum Timezone: Africa/Johannesburg

Most Users Ever Online: 34

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Members Birthdays
Today sigkapoli
Upcoming christine

Top Posters:

fstitcher: 403

acacia: 319

carol: 318

ladydetemps: 260

vesna: 233

Katrina Ariana: 216

periodpawz: 163

daybreak: 119

aslansjoy: 115

Janel: 101

Member Stats:

Guest Posters: 17

Members: 8780

Moderators: 1

Admins: 4

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 15

Topics: 811

Posts: 5726

Newest Members: llaethdy, mmedujard, farmermom, hillaryhall, laurenm, enin1989, Jessica, rosered, sarahpressler, creigh48

Moderators: simplepress: 0

Administrators: sistersuzi: 507, Jennie Chancey: 322, ccsewing: 55, Geneece: 636